NOU!!! Cursuri ONLINE Inspector protectia muncii

Organizam cursuri ONLINE inspector sanatate si securitate in munca de 80 de ore respectiv curs legislatie SSM de 40 ore, FARA SCOATERE DIN PRODUCTIE. Fiecare cursant trebuie sa aiba un calculator cu acces la internet. Cursul de 80 de ore, este avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
– Cursantul primește un support de curs și un cod de acces pe un site specializat de unde are la dispozitie programul de instruire testare on-line pe domeniul SSM.
– Cursantul parcurge suportul de curs si succesiv este testat în timp real cu ajutorul programului amintit.
– La finalul cursului, persoana care a parcurs acest tip de curs dă un test final compus din 50 intrebari pentru cursul de 80 ore sau un test de 20 intrebari pentru cursul de legislatie SSM.
– La absolvirea cursului prin intermediul AJOFM, punem la dispozitia absolventilor cursului de 80 ore, certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei, iar pentru absolventii cursului de 40 ore de legislatie SSM, adeverințe de absolvire a acestui curs.
– Cursul de 40 de ore se adreseaza membrilor Comitetului de Securitate si Sănătate în Muncă.
– Plata cursurilor se poate face si in rate, iar fiecare caz punctual este abordat separat. Evident ca in situatia in care sunt mai multi cursanti de la aceeasi firma aplicam discounturi corespunzatoare.
– Evident ca in situatia in care exista doritori de curs cu prezenta fizica, putem organiza aceste cursuri si in aceasta situatie. Dispunem de 2 sali de curs , una in Galati si alta in Braila.